Min älskade Sune

Jag skrev ju om hur det gick på lektionen med Sune i fredags, att det varit träligt hela veckan men äntligen klickade. Tänk att han var dubbelt så fin när jag red i lördags. Åh, är så himla nöjd med honom!
 
Det var inte så att han gick i toppen form bara sådär så jag inte hade någonting att jobba med, jag fick hela tiden engagera honom och jobba (jobba, jobba...) men det gav också ett himla resultat. Fick jobba igenom högersidan där han gärna hänger sig på bettet och blir stum men det blev bättre och bättre ju längre passet pågick. Tillslut var jag nöjd i både traven och galoppen och avslutade då han började bli riktigt trött. Det var också grymt skönt att det gick att vara på uteridbanan trots att inga andra ridskolehästar var med och att han inte ens gjorde något försök till att sticka eller vara rädd för något. Många pluspoäng och pussar till honom i lördags med andra ord!
 
Lödder, lödder! Bild från i lördags!

På söndag är det klubbhoppning och då hoppar vi 70 och 80 som vanligt. Inga konstigheter med det, hur många gånger har vi inte studsat runt de höjderna på klubbis liksom? Kul kommer det bli, gillar att rida mitt hjärta såklart. Får se om jag ska rida honom någon annan gång i veckan, det beror på hur han går när de testar att ha med honom på lektion igen. Vore ju faktiskt bäst för ridskolan om han kunde börja gå lektioner som vanligt igen även om jag inte har någonting emot att rida, hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0