Hej från strandenHej och förlåt för att jag inte skrivit här på hur länge som helst. Hade en jävla skitvecka förra veckan, mådde dåligt och konstigt och kände helt enkelt inte för att dela med mig. Men det enda som hände då var i princip att jag stressade över det sista i skolan, red Sune en massa (som var superfin verkligen), red Bull och hade ångest över resan jag är på just nu.

Även om jag längtar hem så trivs jag bra här. Har en grym klass och helt underbara bästa vänner att umgås med, det förenklar situationen. Sedan börjar jag slappa av lite mer för varje dag som går och försöker laga min trasiga insida. Men som sagt, jag har det toppen trots att detta egentligen inte är ett ställe där jag passar in. Jag trivs bättre på en semester i en stad med lagom värme, varierande väder och inte bara att pressa på stranden på dagen och festa på kvällen.

Okej, nu vet ni läget! Har jag något mer att säga (typ om resultatet i EU-valet som jag just nu är för överväldigad för att skriva om) så får ni update annars får ni vänta tills jag kommer hem igen. Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Alice

Ska du börja blogga snart igen? :)

2014-06-10 @ 23:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0