Galenpannan visar sig

Näjmän hade jag en blogg? For the love of gaaaaad! Asså jag är så jävla jobbig idag, ni anar inte. Helt hyperaktiv och sönderstressad och säger allt det där som i vanliga fall, av goda skäl, stannar i min hjärna. Herre jösses! Högljudd och jobbig, stackars alla godtrogna människor i stallet idag. Be aware, för nu kommer jag och bryter friden, skämmer ut mig själv och förstör er annars så harmoniska fredagskväll.
 
Med tanke på stallet, nu har jag bråttom. Upp och hoppa... Sune tror jag. Har förresten ridit Sune hela veckan, han lyckades få av mig i måndags (hoppade av för annars hade vi båda gått omkull, fulhästen gjorde en helomvändning mitt i sin lilla skentur och lealösa jag hängde kvar som en trasa) men efter det har han varit så snäll så. Peppar peppar. Han skenar ju runt med barnen dag ut och dag in så det gick inte att han honom på lektion längre, får se när han kan börja gå där igen men fram tills dess rider jag. Inget mig emot! :)))
 
Nä, sluta skriva NU. Innan det blir alldeles knasigt och snurrigt och ihopskrynklat som min hjärna just nu. Alvedon och sedan cykel upp till JFK. Vi höres imorgon eller ikväll eller nästa livstid. So long!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0