Idag är jag glad

Hej kära vänner, detta inlägget blir det sista i juni men jag förväntar mig och laddar inför att vara back on track som vanligt i juli igen. Är nämligen på sköna gröna Vedbände resten av juni och har fullt upp med pållar och barn!
 
Det har varit så mycket nu som ni kanske förstår. Den fina resan till Turkiet som vi sparat pengar till enda sedan ettan ligger nu bakom mig, och likaså balen som faktiskt var ganska rolig. Igår hände ännu en rolig grej, nämligen att en viss liten rödskimmel gick igenom en veterinärbesiktning utan anmärkning och därmed också är min inom några få dagar. "Herre gud, vad har jag gett mig in på?" var första frågan jag ställde mig, men jag har planerat och tänkt igenom det här dag och natt i flera månader och redan tagit ett beslut. Jag känner på mig att denna resan kommer bli galet kul!
 
 
Imorgon (IMORGON!?!?!?!?!?!) tar jag studenten. Jävlar vad tiden går fort. Idag är det fullt skå med fix inför studenten samt packning inför Vedis dit jag åker på lördag. Har haft ett gäng finfina veckor och har ett gäng finfina veckor framöver!
 
Bull mår ganska prima faktiskt och rids numera nästan som vanligt. Kan förhoppningsvis börja vänja honom lite försiktigt med gräs snart men tar självklart det säkra före det osäkra. Men han är back on track och efter sommaren kör vi stenhårt på tävlingsbanan igen!
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Ha SÅÅÅ kul, vi kommer sakna dig :)

2014-06-15 @ 09:22:42
URL: http://m.nattstad.se/vanessaandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0