Welcome back

Ytterligare ett hej det var längesedan inlägg men nu hoppas jag på att kunna vara tillbaka på heltid. Eller tja, deltid åtminståne - jag har ju inte all tid i världen med jobb och två hästar. Det där med två hästar alltså, det är helt sjukt. Förstår det inte själv än och kommer nog aldrig göra. Den där lille dundersöta rödskimmeln som jag hatade första gångerna jag red honom står nu i stallet och väntar på mig, bara mig. Jag behöver inte oroa mig för att han ska ridas fel av någon ridskoleunge eller inte veta hur lång tid det kommer ta tills jag får rida honom igen. Nu är han min och jag får göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill med honom. Det är fantastiskt.
 
Sedan har jag ju min allra bästa vän Bull-kastrull såklart. Som jag just nu inte har några krav alls med eftersom allt är ganska kaos. Jag försöker bara stänga av all pressen om att vi inte har så mycket tid kvar på tävlingsbanan och bara ta en dag i taget. Men någon gång kommer vi tillbaka, även om jag inte vågar tro på någonting.
 
Nu ska jag bege mig mot stallet och mina två pållar och se hur taggade de är på att bli ridna. Bull och jag ska nog utforska skogen och Tim ska trimmas. Idag ska de där skänkelvikningarna fungera utan att det blir motorstopp! Vi hörs ikväll, ciao.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0