G'morning sweethearts

Inget jobb idag = sovmorgon hur länge jag vill. Vaknade till vid 8 men HELL NO att jag skulle gå upp då när den enda saken på to-do-listan idag är att åka till stallet och rida mina pållar. Somnade om med gott samvete och vaknade igen 12.20. Så sjukt välbehövligt.
 
Okej, känner att jag måste sluta med sådant onödigt svammel. Ni är ju knappast intresserade av vilken exakt tidpunkt jag klev upp ur sängen. Jag har verkligen tappat talangen för det här (eller tja, talang har jag väl aldrig haft). Tycker att allt jag skriver är dåligt och att ingen bryr sig ändå. Blir att jag skriver ett stycke, läser igenom det och raderar det med detsamma. Sedan slutar det alltid med att jag stirrar på det tomma fältet en stund och sedan loggar ut utan att ha publicerat ett ord. Svårt att driva en blogg på det sättet. Antar att det är för att det jag tidigare gjort på en blogg, både dailyhorses och denna, har varit ganska uppskattat medan det jag skriver nu bara blir sämre och sämre vilket färre och färre vill läsa (såklart).
 
Varsågod, massa onödig skit som jag nu publicerar. Dags att ta sig i kragen och få ner det jag egentligen vill skriva på tangentbordet. Önska mig lycka till.

Kommentarer
Postat av: Lise

Haha, jag skrattade i alla fall! Sjukt rolig blogg :D

2014-07-26 @ 09:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0