En (nästan) strandfri sommar

Vet ni vad jag insåg härom dagen? Jo, jag har inte besökt en strand, eller badat för den delen, på hela den här sommaren med undantag för igår då me and my girls drog till sjön, men där fanns ingen sandstrand utan bara massa fiskar i vattnet (låg på en flytmadrass hela tiden så vet inte om det räknas som att bada). Dagen efter stundenten åkte jag ju och jobbade på Vedis i tre veckor och det var alldeles för kallt för att vi skulle få för oss att åka ner till sjön och bada (vi hade både fleecetröjor och dunvästar på oss). Nu när jag kommit hem har temperaturen ökat något otroligt men det enda jag har gjort är att ränna mellan jobbet och stallet. När allt det är klart finns det varken tid eller ork att göra någonting mer ansträngande och tidskrävande.
 
Därför känns det sjukt konstigt att det faktiskt är sommar. Jag visste ju när den började men jag har inte den blekaste aning om när den slutar. Nu börjar ju ingenting nytt i mitt liv i höst, det finns inte längre någon officiell dag att NU är sommaren slut och det är dags att ta sig i kragen. Mitt liv kommer (förhoppningsvis och förmodligen) se ut likadant i höst som nu. Har inte riktigt förstått det här med att jag faktiskt tagit studenten än...
 
 
Insåg just att jag var ju faktiskt i Turkiet med klassen i år och den resan inkluderade ju både strand och bad... Men det var ju tekniskt sett innan sommaren började, två veckor innan studenten, så det räknas inte! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0