A very fine monday

Började jobba 7 idag vilket var sjukt segt, men som tur var slutade jag redan halv 11. Det är inte det att jobbet i sig är speciellt jobbigt men att behöva kliva upp ur sängen strax efter 5... Det gör jag helst inte allt för ofta.
 
Sedan drog jag mig mot stallet där båda mina pållar fick vila, Tim ännu inte helt bra i ryggen och Bull som inte riktigt ville stödja på ena frambenet igår (men som var som vanligt idag). Oh, ain't my luck wonderful?
 
Tog mig sedan till JFK för att träffa Veronica, där jag även fick träffa Frida och Malene på köpet. Not bad. Där tillbringade jag ett par timmar till att göra ingen nytta alls, men det var trevligt det också. Sune var dock ute i hagen så får ta mig dit någon förmiddag så jag kan gosa med den där lena, underbara, älskade mulen igen!
 
När jag kom hem låg jag länge och väl och läste i solen (som ni såg i förra inlägget) för att sedan out of nowhere få ett ryck att jag ska ut och springa. Eller tja, out of nowhere var väl att ta i, jag och Malene hade pratat om det tidigare och hon skulle ut och springa medan jag skulle hem och kolla på film... Kände mig alldeles för lat och tog mig en runda, min gamla vanliga som gör lika ont i benen varje gång eftersom det av nååågon anledning bara sker att jag springer ungefär en gång i halvåret.
 
That's my day. Now: Movietime!
 
Där jag trivs så förbannat bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0