Lilla råttis

Äntligen ridning på Rotary och nu är det en vecka kvar igen. En lång vecka... Tycker det är så roligt, så otroligt jobbigt men väldigt väldigt roligt. Jag måste kämpa mig blå i ansiktet och tills svetten rinner men när jag gör det så får jag också resultat och det är superkul verkligen. Vi tar liksom ett litet steg varje vecka och utvecklas lite mer för varje vecka. Han blir lite starkare och jag blir lite starkare. Åh, det är så roligt!!
 
Själva dressyrdelen gick bättre idag, jag kunde korta upp tygeln mer och därför också korta upp formen. Målet är att kunna korta ännu lite till och få den ännu lite mer kompakt men varken han eller jag har orken till det just nu. Han gärna går i en låg, låg form och därför lätt också tappar bakbenen men det är en förbättring från förra veckan och jag är jättenöjd. Fick en kompaktare och luftigare galopp och även lite bättre trav. Nöjd helt enkelt.
 
Hoppningen gick inte jättebra idag dock. Jag tog ut mig ordentligt på framridningen och sedan orkade jag inte riktigt sitta emot och få upp galoppen. Därför blev det lite flackt och lite tokiga avstånd och språng. Han fick rädda mig många gånger och gå in och trampa om. Är verkligen inte nöjd med min insats på hoppningen idag men han skötte sig finfint. Fick väl inte de där superbra sprången men vi hoppade inte så högt idag heller.
 
Travade av lite sedan och jobbade med att han skulle bära upp sig själv och det gick faktiskt riktigt bra. Fick sitta ner lite och jobba fram honom till bettet och upp på bakbenen och sedan blev han jättefin tycker jag. Måste dock bättra på min sits och lära mig sitta mer stilla trots att han är så seg. Träning, träning!
 
Har både lite film och lite bilder från idag, inte varje dag det. Bästa Malene och Malinda fixade det, tack! Filmen kommer någon gång i natt när jag fått in den på datorn och ut den på internet och bilderna kommer så fort jag fått de! Ni får vänta helt enkelt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0