Jag älskar dig och det gör så ont

Nu ska jag tala ut om det där som gnager i bakhuvudet på mig hela tiden. Det som håller mig vaken om natten och ger mig ångest varje gång jag ska till stallet. Min kära, älskade, underbara ponny Bull.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Var ska jag börja? Borde jag kolla upp honom hos en veterinär trots att han verkar helt frisk, bara för att min magkänsla säger så? Jag vet inte, jag vet ingenting och det gör mig så galet utmattad. Jag älskar honom så jävla mycket men just nu kan jag inte hitta motivationen till något annat än att skritta i skogen. Att rida på banan kommer inte på fråga, där är jag bara för rädd att det inte ska fungera så att mitt självförtroende sjunker ännu mer, och det känns bara meningslöst att trava runt i skogen ständigt och jämt. Jag är rädd för att rida för hårt men får ont i hjärtat av att jag inte rider tillräckligt mycket - förstår ni dilemmat?

Jag vill bara att allt ska vara som vanligt. Att jag ska se den där ponnyn jag kände från början, som drog mot hindren som om han inte kunde komma på någonting som var roligare än att hoppa. Att se den där glimten i ögat som jag inte längre ser på grund av att jag är för hemmablind. Jag ser bara alla fel som kan vara på honom, att han är för smal på vissa ställen och för tjock på andra. Att han inte har några muskler och att han inte är lika glad över att komma ut i skogen längre utan bara vill komma hem. Jag vill att allt ska bli som vanligt, så jag slipper oroa mig. Slipper ha ångest och gråten i halsen när jag är rädd för att göra fel, för att förstöra allt.

Av någon anledning inbillar jag mig att han har ont, att han inte mår bra och att han inte är lycklig. Jag vill bara det allra bästa för min ponny men jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Bild tagen dagen innan allt gick åt skogen. Sedan dess har vi aldrig kommit tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Alice

Kanske värt att kolla upp och så kan ni börja därifrån sen :) Har man en dålig magkänsla grundar den ju sig oftast i nåt

2014-08-03 @ 10:07:56
Postat av: Ida - foto & häst

åhh jobbigt :( kanske bäst att kolla upp honom, skadar ju aldrig, men hoppas de blir bättre och ni löser det!!

2014-08-03 @ 22:56:09
URL: http://idanilssonphoto.se/
Postat av: Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot

Om du känner att något är fel så kolla upp hästen hos en veterinär. Då har du något att utgå ifrån. Och det är alltid bra att köra en vet. check varje år

2014-08-06 @ 16:07:16
URL: http://stockholmsjenna.se
Postat av: VERONICA - fashionblog

Underbar bild, så vacker! :) Hoppas du får en underbar söndag, kramar!

2014-08-10 @ 13:21:51
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: Alice

Börja blogga igen! :D

2014-08-25 @ 13:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0