Hoppning i tisdags

Hoppade ju Tim med hjälp av Frida i tisdags och lovade er att berätta om det här, ett löfte jag tänkte hålla. Minns inte jättebra men tar det i korta drag helt enkelt!
 
Åter igen låg fokus på galoppen eftersom det är den vi behöver få till för att kunna få till bra språng. Han blir lätt för loj eller för springig utan att ha med sig bakbenen och därför måste jag aktivera galoppen och sätta under honom bakbenen ordentligt. Jag vill ha energi och power i varenda galoppsprång, för att inte tala om lite kvickhet så att det inte blir det där sega där han inte lyfter på tassarna. Hoppade en liten kombination och en linje med två hinder och i slutet satte vi ihop det till en liten bana. Stundtals hoppade han riktigt bra, när jag red ordentligt och jag är riktigt nöjd med passet. Vi kämpade tills vi båda var helt urpumpade på energi. Massa tack till Frida också som hjälper mig att hitta de där knepen och ser vad som behöver ändras på!
 Screenshots från i tisdags då Frida filmade!

Idag gick båda pållarna i skogen och de var nöjda och glada (även om Timmie var lite seg i benen efter igår, fullt förståeligt).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0