Snurrig tävlingsdag

Har mått så jävla dåligt idag, inte fysiskt (ryggen är väldigt mycket bättre idag) men psykiskt. Gått runt med ångest och tårarna tryckande bakom ögonen i princip hela dagen. Fick skälla på mig själv ibland och intala mig att "de tycker och tänker inte så illa om dig som du tror" men två minuter senare är jag där och trycker ner mig själv med allt som någonsin skett. Jaja, vidare till resultatet från tävlingen!
 
Rotary LC
Fina, fina, fina ponny som bara ställer upp gång på gång. Jag red bedrövligt i denna klassen, gav honom väl kanske inte de bästa lägena och satte inte upp en tillräckligt bra galopp från början. Men vi nollar grunden och jag, som dels inte hunnit gå banan och dels inte förväntat mig att vi skulle ta oss till omhoppning, fortsätter något förvirrat in i omhoppningen. Lyckas rida förbi näst sista hindret eftersom jag glömmer vägen och får lägga en volt och ta det igen, en aning besviken på mig själv men samtidigt... Vår första start tillsammans på bortaplan och han gör allt jag ber honom om felfritt. Grymma ponny!
 
Kuhs LC
Spänd och pigg ponny är väl det enda jag kan säga för mer än så hann jag inte märka innan han snubblade/halkade till med frambenen precis när han ska hoppa andra hindret och vi halvt kraschar och gör någon typ av kullerbytta efter hindret. Både jag och han låg nersölade i leran och gruset och hade vi haft otur så hade han hamnat över mig. Men vi hade en jävla tur, han bara sprattlade lite med benen innan ha tog sig upp på fötter och travade bort till utgången som om ingenting. Jag gjorde inte heller illa mig utan vi var bara galet smutsiga från topp till tå, båda två. Haha, asså halva sadeln och hela tränset såg ut som om de hade fått lerinpackningar. Det var i alla fall den korta stund som blev Kuhs tävlingsdag...
 
Rotary LB
Han var väldigt trött i denna klassen, men samtidigt väldigt glad. Fick känna på lite bocksprång både på framhoppningen och på banan, sötnosen. Han har ju inte varit ute och tävlat på väldigt länge (2012 enligt tdb) och det var nog jobbigt för honom både fysiskt och psykiskt. Han bjöd bra på banan och hoppade fint men han var för trött helt enkelt så vi fick ett stopp på trean, ett på fyran och ett på sjuan och därmed utesluten. Är otroligt nöjd ändå, han ville så himla gärna men det blev för jobbigt när det låg på den höjden helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0