Planning

Har ju väldigt svårt att planera hur allting ser ut med Bull just nu, så det får stå helt utanför detta inlägg. Istället tänkte jag berätta lite om alla mina andra planer både inom hästeriet och vardagen. Älskar att planera, att bläddra igenom almanackan och räkna ner till allt roligt som kommer. Nu är det en väldans massa roligt för mig, men också en del plugg som måste göras. Många hade sagt att "det är ju lättare att göra plugget när man har så mycket kul att se fram emot sedan" men jag är helt tvärt om. Jag har gärna allt plugg på en gång så jag måste sitta hela dagarna, istället för att känna att jag har god tid på mig för då får jag ingenting gjort.
 
Vi börjar med på söndag, då är det tävling med bästa Råttan och vi ska hoppa en LC och en LC+5. Nästa torsdag, 1 maj, blir det ännu en tävling med honom, Frida och Tea ska åka då och Veronica tyckte att jag kunde hänga med med Råttan då också. Blir en LD med stilhoppning och en LC+5. Helgen nästa vecka ska jag förhoppningsvis iväg till Göteborg för ett litet uppdrag inför mitt slutprojekt i filmproduktionen, hoppas hoppas. Kommer bli så ballt! Nästa vecka och två/tre veckor framåt sedan så är det en del plugg, har framför allt ett gäng viktiga muntliga redovisningar som jag, om inte annat, måste förbereda mig mentalt inför.
 
 
Om exakt en månad åker jag, tillsammans med min underbara klass, till Turkiet i en vecka. Vi ska till Alanya (turist-staden numero uno) och bara chilla, bada, sola och umgås i en hel underbar vecka. Efter den veckan har vi ingenting viktigt kvar i skolan, då är det bara partaj fram till studenten typ, så jävla underbart. 5 juni är den fruktade balen. Nejdå, det kommer nog bli kul förutom att jag kommer vingla runt i klackar på kullersten och behöva stå i centrum. Väl inne på balen sedan är jag säkert på att det kommer bli super. Två dagar senare, en tripp till Göteborg och Ullevi och HÅKAN den bästa HELLSTRÖM tillsammans med en av mina bästa vänner, toppen toppen.
 
Så då var det bara studentveckan kvar av terminen sedan slutar jag gymnasiet, halleluja! Dagen efter studenten (mer död än levande) börjar jag jobba på sköna gröna Vedbände som personal och är där 20 dagar eller något sådant. Efter det sedan är min sommar så diffus att jag inte vågar skriva ut någonting här ännu, det tar vi då! Måste bara tillägga att inget av det här är säkert, det har jag fått lära mig nu efter att ha planerat in många saker med Bull som nu bara får slängas i sjön. Vill inte ta någonting för givet längre.
 

Kommentarer
Postat av: Ester

Åh va kul att tävla! Jag ska också tävla i helgen. :D

2014-04-24 @ 17:03:40
URL: http://drevingeryttarna.blogg.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Men åh så fin! Kul ju :) Ha en underbar kväll fina du, kramkram!

2014-04-24 @ 20:34:12
URL: http://vveronicas.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0