I'm halfway there

Hade ett jävla mental breakdown igår, hade i princip inte fått någon sömn och var allmänt jävligt trött på livet. Panik över skolan, oro över Bull och ingenting gick ihop i hjärnan. Egentligen ganska simpla saker som kommer hända och har hänt fick jag grym ångest över och det slog totalt slint i huvudet på mig. That's my sunday afternoon guys.
 
På G upp nu igen i alla fall, jag överlever och börjar inte lipa för minsta småsak. Däremot är jag livrädd för att ta någonting för givet längre. Hade det så otroligt bra dagen innan Bull blev dålig. Var så otroligt glad och allt bara fungerade precis som det borde. Men den korta perioden av total lycka fick jag sota för, då skulle plötsligt allt bli jobbigt igen. Bull skulle bli halt, ångesten över skolan skulle skölja över mig och jag skulle tappa tron på att allt faktiskt löser sig i slutändan. Visst, allt löser sig till viss del. Vi kommer överleva alla de problem vi stöter på men mer än så vågar jag inte hoppas på. Så fort jag låter mig själv vara lycklig så kommer det ena bakslaget värre än det andra. Blir frustrerad på att det alltid ska finnas någonting emot mig, oturen förföljer mig. Jag vågar knappt blanda mig in i nya grejer längre, jag bara för otur med mig!
 
Så tänker jag just nu, vet inte riktigt varför jag delade med mig av det. Jaja, ska i alla fall ta och uppdatera om tävlingen snart också. Men som sagt, ingenting går min väg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0