Hi people!

Goddagens kära kompanjoner. Hade planer på att gå upp tidigt idag och bli värsta good-girl. Tänkte träna och plugga och trimma Bull... Vaknade strax innan ett, red ut en sväng på Bull och nu har jag just ätit donken-mat - så länge höll det, haha. Tänkte i alla fall dra ut och springa nu, behöver träna för att kunna rida Bull ordentligt och nu har jag gett mig fan på att lyckas också. Så nu jävlar kör vi!

Har också tagit ett stort beslut som jag funderat på länge nu. Börjar redan ångra mig, det gör jag alltid så fort jag bestämt mig för någonting, men samtidigt vet jag att det är detta jag vill hur mycket jag än får offra (och hur dyrt det än kommer bli)... Är en liten blandning av vettskrämd och skitglad!

Ska förresten anmäla mig till nästa tävling med ridskoleponny idag också, den är om två veckor. Har pratat med Veronica om häst och klasser så nu är det bestämt också. Ska till Tranås och hoppa andra omgången i Agrias ponnycup med Rotary, den går i LC och sedan ska jag hoppa en LC+5 efter det. Kuhs får inte följa med, kanske blir det ingen mer tävling med honom det vet jag inte ännu, men det kändes bäst såhär. Dock tror jag inte det var någonting med honom idag, sjukt vilken tur vi hade igår!

Nä, om man ändå skulle damma av de där springskorna. Vi hörs, ska bli bättre på det här med bloggning!

Ett gäng veckor gammal bild på mig och pärlan Kuhs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0