Fan, fan, fan

Rygghelvete!!! Jag vill kunna prestera på topp imorgon men så ont som jag har i ryggen nu så kommer jag inte kunna gå imorgon. Jävla helvete, klart att något skulle förstöra glädjen. Det är alltid så när man har det lite för bra...

Red Kuhs igår som jag sa och det gick halvbra. Först var han seg och knäckte bara av nacken och jag fick liksom inte fram honom. När det var dags för galopp däremot blev han laddad och springig. Då går han som en symaskin och längde inte på stegen eller på halsen. Var lite trixigt att komma ur det när han hade glimten i ögat och helst ville busa! Roligt i alla fall att han är pigg och hoppas att det håller i sig till tävlingen!

Screenshot från igår.

Bull fick sig lite motion idag med. Min storebror är hemma och ville rida så han fick skritta fram och sedan trava några långsidor. Han lärde sig rida lätt nästan på en gång, naturbegåvning ju. ;) Red lite till sedan på banan för just då kändes ryggen okej. Blev inte jättelänge dock för vill inte få massa ny träningsvärk inför imorgon. Han var kanska trevlig ändå men som sagt så red jag inte för det där allra sista, får bli när ryggen är bra igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0