Tävlingsresultat 1/5

Ett sadelbyte gjorde att den dåliga känslan från i söndags försvann, underbart! Idag var han lite mer taggad på att hoppa, även om han ju alltid är lite seg. Var superkul att rida idag och vi båda trivs i den nya sadeln som jag hoppas att han får behålla.
 

LD stil
Hade svårt att verkligen få igång galoppen till denna klassen, han var lite loj och otaggad liksom. Gjorde det svårt att få en jämn galopp på banan och även om han tog sprången utan problem (come on, det var 70 cm och kändes rätt fjuttigt haha) så blev det halvbra mellan hindren. Ändå nöjd med ritten ur stil-synpunkt, jag som alltid brukar rida så flängigt menar jag hehe. Fick lite kommentarer om ett ojämnt tempo och att han inte riktigt tog mina skänklar men det var det enda och ledde till en delad 4e plats. Duktig pålle!
 
LC+5
Som vanligt var han lite trött i denna klassen vilket märktes först på banan. På framhoppningen var han dötaggad, bockade och bjöd superbra på hinder. Inne på banan blev han plötsligt lite tittig och jag fick i princip inga bra lägen på några hinder. Fick använda mycket skänkel och spö för att komma runt och ridningen var bedrövlig rent ut sagt, inga stilpoäng där inte. Han blev tröttare och tröttare ju längre det gick och i omhoppningen hade vi rätt dåligt med fart och fick taskiga lägen på grund av mina usla svängar. Men vi tog oss runt och det ledde till ännu en 4e placering. Nöjd ryttare och nöjd ponny!
 
Tea fotade några superfina bilder i LC+ (dock blir de sämre när man laddar upp dem), bjuder på de här. Fina hästen! Filmen tar som vanligt lång tid, lägger upp den imorgon så kika in då!
 
Övertaggad ponny på andra ärovarvet för dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0