T ä v l i n g

Ursäkta för sen utvärdering och film men filmen vägrade sammarbeta (har den någonsin gjort det genom hela min bloggtid, neeej...) så slutade med att jag fick lägga upp den på YouTube. Läs utvärderingen INNAN ni ser filmen, haha!
 
"Vad fan håller de på med?" var det första jag tänkte när jag kom ut från banan med två dubbel nollor och två placeringar i bagaget, för fy fan vilka grymma ridskoleponnyer vi har! Slår sig in i startfältet med hypade privatponnyer och jag och Tim hade SNABBASTE tiden i grunden av alla c-ponnyer, hahaha.
 
Kuhs
Allt jag ville var att ta revansch på förra tävlingen där jag trillade av och jag tänkte bara "fram, över, fram, över" hela banan runt. Men han var inte ett dugg tittig, kollade inte ens på de svart-silvriga hindren som brukar vara det läskigaste på banan. Även om jag verkligen inte red bra så bara ställde han upp och hoppade, fina Kuhs! Innan första i omhoppningen tog jag lite väl hårt i honom (glömmer ständigt att det inte är starka Bull jag sitter på) och vi fick ett tvärstopp mitt i svängen som jag tar på mig, och jag hade verkligen förstått om han inte velat hoppa där. Men bara kolla på toppen ponnyn som bara tar tag i det och löser mina misstag åt mig! Femte plats blev det ju med honom och jag är så galet glad!
 
Tim
Snabba puckar och upp på nästa häst som var Tim (tjena, blir själv väldigt förvirrad av om jag ska skriva Rotary eller Tim, men Tim är mycket gulligare så kör på det haha). Tävlingsdebuten med denna fantastiska ponny och jag rider ÄNNU värre, herre gudars! Red som en jävla dåre och det blir bara sämre och sämre ju längre in i rundan det går. Omhoppningen var katastof-ridning från min sida. Samma sväng som krånglade med Kuhs, och jag bara drar i honom som ni ser på filmen vilket jag verkligen inte är stolt över. Men lika dant här, ponnyn bara ställer upp och löser allt trots att jag sliter och drar och sparkar. Massa pussar och godis till ponnyn som ger mig en fjärdeplats!
 
Nu har jag fått det sagt, jag red värre och värre och värre och jag tycker själv inte om hur det ser ut. Red som en dåre, tänkte bara fram och över och det blev lite väl bra. Ville få det sagt innan ni hatar på mig, haha. Men jag är så fantastiskt stolt över dessa små pållar. De var verkligen värda detta och Tim var så jävla glad på prisutdelningen att jag kände att "detta bara måste vi göra igen". Jag är så glad över dagens resultat och ska lägga min dåliga ridning bakom mig och bara använda det som motivation att rida bättre nästa gång! Är så jäääävla taggad för nästa tävling så ni anar inte!
 
Om kvalitén är dålig, ändra det i det lilla hjulet till höger! :)
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Åh vilka fina rundor!!! Man blir ju alldeles glad över att se hur hästarna ställer upp och ni verkar tycka att det är så roligt tillsammans! :)

2014-03-09 @ 10:43:27
URL: http://juliaochluna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0