Lång tävlingsdag

Var helt galet trött när jag kom hem igår, vi var uppe och morgonfodrade stallet innan vi lastade Bull och åkte mot Borås. Vi lastade inte av hemma igen förrän vid halv 6 tror jag, shit vad trött jag var.
 
Blev lite ändringar på grund av mammas jobb och att tävlingen flyttats så den började åtta istället. Strök mig därför i LD+5 och anmälde mig i LBn istället, ett val jag är väldigt nöjd med. Vi är klara med LD, så är det bara, och vi måste träna oss på att gå in på en LB-bana och inte tycka det är högt. Vi behöver erfarenhet oavsett hur det går, för det kommer bara gå bättre.
 
LC - 4 fel
Han var helt galet pigg till LCn, fick kämpa för att han skulle lyssna på mig men kände ändå att jag lyckades rätt bra. Han hoppade bra, det flöt på och det viktigaste av allt - det var JAG som bestämde. Jag var beslutsam när det kom till hur vi skulle hoppa av, precis det som jag pratat om med Erica, och det var det mitt fokus låg på. Sedan tog jag ett dåligt beslut, jag valde att korta och försöka lägga in ett till galoppsprång istället för att öka och gå stort och det ledde till en rivning, men annars gick det prima och jag är nöjd!
 
LB - ute.
Han var pigg inför denna klassen med och hoppade jättebra på framhoppningen. Dock hann jag aldrig hoppa oxern när den låg på 1 meter så när jag kom in på banan så kändes det ganska högt för oss båda tror jag. Ettan och tvåan gick utan problem, ingen tveksamhet över huvud taget. Trean var en stor oxer och kom snabbt ur sväng och första gången la jag mig på mage så då stannade han såklart. Andra gången kände han väl att hade han fått chansen att fortsätta stanna så då var han bara dum. Vi kom helt rätt och det hade inte varit några problem för honom att hoppa. Andra olydnaden och utesluten eftersom det var en regional start. Jaja, jag vet i alla fall vad jag gjorde för fel och jag vet att det kommer gå ännu bättre nästa gång!
 
Är faktiskt väldigt taggad inför nästa tävling som blir vecka 16. Dels så är den utomhus, där vi båda trivs mycket bättre, och dessutom har vi många träningar tills dess. Har ett gäng veckor på mig nu att träna upp hans kondis och styrka och sedan jävlar är jag redo för tävling igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0