Skäckponnyns motionering

Frida hoppade ju Bull igår, som sagt, och det gick superbra. I början hade han sin springiga och ojämna galopp som han får ibland och då dyker han över hindren utan speciellt mycket koll på benen. Men Frida fick igång galoppen och då flöt det på toppenbra. Hoppade en båge med tre hinder och en ensamstående oxer och på slutet låg ett av räckena på 125 och oxern på 115, duktig ryttare och duktig ponny! Måste också tillägga att han inte tvekade på något hinder en endaste gång, framsteg helt klart!
 
Idag ska jag skritta honom till JFK och där ska Veronica få känna lite på honom. Det var länge sedan hon red honom nu, han har förändrats en hel del sedan dess tycker jag i alla fall. Ska bli kul att se vad hon tycker och om hon har lite extra tips som jag kan tänka på. Har så mycket att tänka på när jag rider honom att det känns som om hjärnan ska bubbla över varje gång men det går nog att pressa ner lite till, haha. Gött i alla fall att få honom igenomriden så kan jag fortsätta på det spåret imorgon.
 
På lördag är det tävling som gäller och jag är faktiskt riktigt taggad. Nu börjar utomhussäsongen och det är då jag och Bull trivs som allra bäst. Nu har jag planerat in ett gäng LB-klasser jag ska starta och fungerar det så kanske jag, lite vågat, anmäler mig till en LA i sommar. Han har ju ganska många gånger bevisat att det inte är höjden som är problemet och skulle det vara så att han fortsätter vägra i andra klassen så kanske jag bara ska starta en klass åt gången. Vi får se hur det blir, time will tell!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0