Döstressad och allmänt tjurig

Hej från stressade mig... Gymnasiearbetet ska vara klart imorgon och då är det FINITO. Är det inte inne imorgon så får jag ingen gymnasieexamen. Ni kanske kan gissa vad jag försöker mig på att göra nu. Kan väl inte påstå att det går jättebra men det går lite framåt i alla fall. Det värsta är att jag kan inte slappna av när jag lämnat in den för jag måste ju bli godkänd också. Känns väldigt tveksamt till att jag ska bli det faktiskt, har en helt värdelös handledare (sorry) så jag har inte den blekaste aning om det är tillräckligt bra.
 
Hade tänkt cykla till stallet i morse men är väldigt glad att jag inte gjorde det för nu öser regnet ner. Får ta bussen efter skolan istället och hoppas på att det slutat regna då. Om det regnar finns det inte en chans att jag kommer hitta motivation till att rida för fy fan vad dåligt det gick igår. Pallar inte prata om det men kändes bara som om jag förstörde allt det som kiropraktorn gjort med honom. Stackars fina lilla ponny, tänk om du stått hos någon som faktiskt kunde rida dig... Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här nu, ska rida barbacka denna veckan men vet inte om det kommer gå att rida barbacka och trimma. Jag är för klen och har för svårt att slappna av.
 
Får nog ta och avsluta detta värdelösa inlägg här för att det inte ska bli allt för mycket negativt. Måste nog ta lite att äta, är på fruktansvärt dåligt humör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0