1 April

Hej hej, inga aprilskämt här inte. Första april är så sjukt jobbig dag, jag går alltid runt och är jätterädd för att göra bort mig och gå på ett skämt. Är misstänksam på allt jag hör och läser och kan inte slappna av, haha. Så inga aprilskämt på denna bloggen idag, I promise!
 
Älskar att ha fixat stallet på morgonen så man kan komma hem från skolan och inte ha några måsten (tja, förutom plugget men det är ju sällan jag gör det numera haha). Bara kunna fundera på vilken film man ska se typ. Brukar lägga mig i sängen när jag kommer hem och scrolla igenom tumblr tills jag somnar och sedan sova fram tills middagen, så jävla värt haha. Mitt "ständigt-trött-tonåring"-humör har inte gått över än, jag skulle kunna sova 20 timmar om dygnet förutom mellan 22 och 00 för då är det fan omöjligt att somna.
 
Vad har jag mer tänkt på idag? Inget speciellt tror jag. Har haft en sjukt bra dag hittills och har ju inte så mycket mer som kan hända resten av dagen som skulle kunna förstöra det. Peppar peppar, mina humörsvängningar kan ju överraska mig när jag minst anar det!
 
Har i princip inga bilder på mig själv som inte involverar en häst (inte tagen de senaste två åren i alla fall, detta var nog typ... 3 år sedan?). Är inte precis den som tar selfies dagligen, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0