Ett sånt fiasko

Det var så många strykningar idag att det var helt omöjligt att planera när man skulle börja rida fram. Efter stress och krångligheter med ridskolehästarna som sprängde staketet så blev vi väldigt försenade och när jag satt upp på Kuhs så hörde jag i högtalarna att jag skulle hålla mig beredd på banan. Men jag red fram istället och blev nerflyttad till slutet, annars hade det aldrig fungerat eftersom jag inte ens nu hann hoppa fram ordentligt.
 
Väl inne på banan hade jag en extremt tittig häst. Det var nya hinder och konstigt pynt och lite julgranar här och var som Kuhs trodde skulle äta upp honom. Han lyssnade inte alls bra och vi fick två stopp innan vi kom till sista hindret i grunden där jag åkte i backen, haha. Det var ett helt nytt hinder med paket under som Kuhs inte vågade gå i närheten av så när jag satsade och gasade lite väl mycket för att han inte skulle stanna så tvärnitar han och jag gör en kullerbytta av. Slog mig inte eller något men det är ju lite "walk of shame" att gå ut från banan när man trillat av, haha. Jaja, jag och Kuhs tar revansch nästa år!
 
Favoritbilden på mig och pärlan!
 
Är i alla fall på gott humör idag (humörsvängningarna fortsätter haha) och jag är speciellt glad över att jag verkligen känner att jag tog rätt beslut igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0