En helvetes helg

Började gårdagen med att få ont i ryggen vilket inte bådade gott för dagens P&J. Hela gårdagen var jävligt bitter faktiskt så jag höll mig borta från bloggen för att ni skulle slippa mitt klagande!
 
På grund av ryggen igår så kunde jag inte trimma Bull ordentligt utan tömkörde honom istället och det är väl en av de många faktorer som gjorde att dagens P&J blev pannkaka. Han fick skritta superlänge innan jag skulle rida fram för det tog mycket längre tid än vad jag trott och det blandat med att jag var trött, hungrig och allmänt opepp så blev det inte bra alls. Känslan var kaos, kunde inte se några avstånd alls och allt bara snurrade. På pappret ser det ju helt okej ut, felfritt fram till en rivning på sista hindret, men det var kaos och kalabalik. Detta var alltså i 90 cm och sedan gick jag och strök mig i 1 m, det hade bara gett oss sämre självförtroende inför nästa vecka så det fick duga för idag. Det var en lättnad att få stryka sig och åka hem.
 
Det enda positiva med dagen var rundan på Sune. Eller ja... Ryttaren innan blev avkastad innan hon kommit över första hindret och det såg riktigt riktigt otäckt ut och ni kan bara ana hur förbannad jag var på ponnyfan. Satt upp och red en felfri runda där han fick känna på att stanna verkligen inte var ett alternativ. Han kan vara en riktig skitponny ibland men han skötte sig sedan i alla fall!
 
Nu ska jag plugga lite matte för att göra denna helgen ännu lite sämre. Hejdå och godnatt.
 

Kommentarer
Postat av: MATILDA

fina bilder!

2013-12-02 @ 07:55:45
URL: http://matildays.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0